De kermis is weer begonnen, sterker nog de eerste avond is alweer achter de rug. Net na de verenigingenmanifestatie was het lekker druk, maar rond een uur of 10:00 werd het alweer snel rustiger. Ook dit jaar was de ritprijs voor het meeste grootvermaak weer € 2,- in onze ogen te hoog voor een dorpskermis. Misschien dat de prijzen vandaag nog aangepast worden, maar we vrezen van niet. Door de hogere kosten voor de exploitanten is de prijsverhoging immers een noodzaak.

Vrijdagmiddag 13:30, het is nog rustig op de kermis alles begint langzaamaan open te gaan en daarmee wordt het ook langzaam aan drukkers. over het weer mogen we niet klagen , alhoewel aan het eind van de middag toch een stuk minder werd en er zelfs een buitje viel.

De kermis is weer afgelopen en we blijven achter met een gevoel van: er mist iets..... We hebben een mooie editie achter de rug met een groot aantal attracties, , zeer mooi attactieaanbod en super mooi weer. Jammer dat de drukte op een aantal momenten een beetje uit bleef en dat de terugkeer van de Swing Bob waarschijnlijk eenmalig zal blijven, want deze heeft jammer genoeg niet erg goed gedraait.

Kermis Roelofarendsveen ©