Roelofarendsveen is het grootste dorp van de gemeente Kaag en Braassem. Deze gemeente telt rond de 27500 inwoners, waarvan er rond de 9000 in Roelofarendsveen wonen. Vergeleken met andere dorpen in Nederland van deze grootte, is de kermis in Roelofarendsveen er een van behoorlijk formaat. Het Oranje Comité organiseert al jaren de kermis, maar besteed de gunningen uit aan de Fam. Boesveld. Zij zorgen ieder jaar voor een mooie en gevarieerde kermis, met in de afgelopen 30 jaar zelfs een aantal primeurs op de Nederlandse kermissen.

Van donderdag 21 september 19:00 tot en met zondag 24 september 18:00 is het weer kermis op het parkeerterrein van de voetbal verenigingen (langs de Alkemadelaan). Deze kermis valt altijd in de Oranje Feestweek, die traditiegetrouw altijd valt in week 37/38 (september). De kermis begint dit jaar op donderdag 22 september rond 19:30 en eindigt ongeveer 00:00. Vrijdag van 11:00 tot ongeveer 01:00. Zaterdag van 12:00 tot ongeveer 01:00 (afhankelijk van de drukte). En dit jaar na succes van vorig jaar ook weer op Zondag van 11:00 tot 18:00. Waarbij tussen 11:00 en 13:00 prikkelarm is.

De Oranje Feestweek staat ieder jaar garant voor een week vol festiviteiten. Voor meer info kijk op de site van: Oranje Comité Juliana

Attracties 2023:

Door te klikken op de dikgedrukte attracties komt er een pop-up met een foto en informatie van de desbetreffende attractie.

Autoscooter

Summer Party Polyp

Crazy Dance

Future Dance

Speed Booster

Reactor

Jumbo Ride

Uncharted Funhouse

Adventure Ride

Aladin Ride

Crazy Jump

Zanzibar

Schiettent

Kamelenrace

Monsterdrop

Pink Date

Big one

Lucky Cranes

Pusher

Bussensport

Lijntrekspel

American Skeeball

Ballenfontijn

Lucky Duck

Suiker/ Nougatkraam

Snackcounter

Gebakskraam

Suikerspin / Popcorn

Loempiakraam

Toiletwagen

Deze lijst is voorlopig en onder voorbehoud.

Kermis Roelofarendsveen ©