Maandag 11 september: de stroomkabels en zwerfkasten zijn geplaatst, de adventure ride staat op het terrein maar waarschijnlijk op doorreis naar Alphen aan den Rijn wat vrijdag begint. Komende dagen zullen er nog wel meer tijdelijke passanten zijn.

Dinsdag 12 september: Inmiddels is Zanzibar aangekomen en gezien de locatie heb ik het vermoeden dat deze niet naar Alphen aan den Rijn zal verhuizen waar vandaag de opbouw begonnen is en de kermis vrijdagmiddag om 15:00 zal open gaan.

Woensdag 13 september: De gondelwagen van de Future Dance staat tijdelijk op het terrein, dit omdat er opgebouwd wordt in Alphen aan den Rijn.

Zondag 17 september: Het was door Alphen aan den Rijn even stil op het terrein, maar nu zaterdag Voorhout afgelopen was kon de Polyp en autoscooter deze kant op komen. Ook is er wat gokvermaak uit Voorhout of Hillegom aangekomen.

Maandag 18 september: De Autoscooter Gone in 60 Seconds, Summer Party Polyp en Zanzibar zijn aan het opbouwen. De Wipp is al klaar, toch geen X-Factory dit jaar maar de Crazy Dance. Kamelenrace, Pusher en Food House staan ook al op hun plek.

Dinsdag 19 september: De Polyp is inmiddels klaar met opbouwen, zo ook de autoscooter. Daarnaast staat de Pinkdate, Skeeballl en Oliebollenkraam al op z'n plaats.

Donderdag 21 september: De kermis in Alphen was gisteren rond 22:30 afgelopen, daarna begon de grote afbouw, transport naar Roelofarendsveen en wederopbouw. Helaas in veel regen. Rond 10:00 waren we op het terrein en stond zo goed als alles op zn plek en opgebouwd. Hopelijk vanavond met de verenigenmanifestatie en daarna droog kermisweer!

Terug naar reportages

Kermis Roelofarendsveen ©